Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

ЙО Club Lager від Десятка

Untappd info

Lager - Pale

Пивний Клуб Десятка

My rating 3.25

Global raiting 2.91

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.0%

  • Горечь

    20

  • Плотность

    13%

  • Стиль

    Lager - Pale

  • Цена

    1.62 y.e. за 1л

Переді мною ЙО Club Lager від Десятка. На офіційній сторінці написано “ароматний світлий Hoppy Lager”. Ну світлим його ніяк не назовешь. Навіть на фото у них він не світлий :). Але то таке, гоу дегустувати.

ЙО Club Lager від Десятка

Цікаво, що саме ароматним лагером назване це пиво на офіційній сторінці. Ароматним це пиво ніяк не назовеш. Відчувається значна гірка частина і десь на задньому плані є ще трохи солодкого присмаку. Нагадує гіркий, карамельний присмак. А зараз взагалі відчувається смажене насіння. Через деякий час, аромат взагалі майже зникає

Піна мала красивий жовтий відтінок. Середньозернисту основу. Але нажаль, тримається всього секунд 10, після чого від неї нічого не залишається. Тіло насиченого жовтого відтінку. Я би навіть сказав десь коричневого відтінку.

У смаку пива ЙО Club Lager, на відміну від аромата, добре так додала солодка складова. Смак нагадує солодку, цукрову, домашню булочку. Ближче до кінця, додається, я би сказав, агресивна, гіркота. У післясмаку залишається солодкий смак. Не погано, але, на мій погляд, я би не називав це пиво лагером. Але то моя думка.

А я нагадую, що усі мої дегустації від “Пивний Клуб Десятка” можна почитати тут. А на офіційній сторінці чи на сторінці у ФБ можна слідкувати за життям броварні.