Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Зілля Раффара Білого

Untappd info

Stout - White / Golden

Відьмак Brewery

My rating 3.25

Global raiting 3.85

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.8%

  • Горечь

    25

  • Плотность

    13%

  • Стиль

    Stout - White / Golden

  • Цена

    3.18 y.e. за 0.33

Продовжую дегустувати пиво від домашників (свого часу я много набрав, тепер от дегустую). Сьогодні буде пиво Зілля Раффара Білого від Відьмак Brewery. Я не читав книгу, але дивився перший сезон серіалу, і виявилося, я не фанат Ведьмака. Взагалі Зілля Раффара Білого – це еліксир у грі Ведьмак. Ну і головне – це перше пиво у стилі “білого стауту”, котре буду дегустувати. Круто.

Зілля Раффара Білого

Ну, по-перше, відкриваємо обережно, пиво йде трохи верхом. Хоч стиль і є White Stout тіло напівтемне, з насиченим коричневим відтінком. Піна має дрібнозернисту основу та жоdтий колір.

На перший ніс в ароматі були присутні відтінки “шампанскього”. Потім вони замінилися на каву з гірким шоколадом. А от вже у самому бокалі пробивається смак горіхів, та зелених бобів.

Перший ковток пива “Зілля Раффара Білого” здався мені якимось алкогольним. Хоча тут всього 4.8 алкоголю, той самий алкоголь добре відчувається. Ну і як на мене, щось не так з тех процесом. Справа у тому, що чим більше роблю ковтків, тим більше відчувається або горох або якісь боби. Ну таке, я сподівався буде краще.

А я нагадую, що усі мої дегустації від Відьмак Brewery можна побачити тут. А як зв’язатися з пивоваром я не знаю. Я не знайшов ані офіційній сторінки, ані хочаб посилання на соц мережі. Тому залишу тут посилання на untappd.