Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Гарбузовий Ель від Пивна легенда

Untappd info

Pumpkin / Yam Beer

Пивна легенда

My rating 4.0

Global raiting 3.60

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.0%

  • Горечь

    18

  • Стиль

    Pumpkin / Yam Beer

Тема з Хеллоувіном пройшла, але пиво з гарбузом ще можна дістати. Зустрічаемо Гарбузовий Ель від Пивна легенда. На офіційній сторінці цього пива нема, а у ФБ пивовари просто запрошують скуштувати це пиво без якихось деталей. Більше ніякої цікавої інформації я не знайшов. Добре, зараз сам розберусь.

Гарбузовий Ель від Пивна легенда

На перший ніс в ароматі дуже сильний присмак гарбуза. Не випирає, тримається на рівні. Нагадує аромат гарбуза, коли тільки нарізав його шматочками (ще не приготовленний). Десь через хвилину аромат сильно тускніє, але все одно можна знайти гарний присмак цього овоча.

Піна була слабкою, тримається всього пару секунд. Після чого від неї нічого не залишається. Тіло насиченого жовтого відтінку. Злегка каламутне.

У смаку пива Гарбузовий Ель від Пивна легенда, також дуже добре прослідковується присмак гарбузу. Так само як і в ароматі, гарбуз тут свіжий (не печений чи з приправами). Також є кисло-солодкий присмак, котрий мені нагадує якусь цукерку. Як на мене вийшло не погано, якщо знайдите візьміть це пиво.

Ну а я нагадую, що усі мої дегустації від пивоварні “Пивна легенда” можна подивитися тут. А на офіційному сайті чи сторінці у ФБ можна слідкувати за життям пивоварні.