Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Віденський Лагер від Nyva

Untappd info

Lager - Vienna

NYVA Brewery

My rating 3.25

Global raiting 3.72

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.1%

  • Плотность

    14%

  • Стиль

    Lager - Vienna

У російський мові є вираз “первый блин комом”, в український є відповідний аналог “перший бублик глевкий”. Саме пиво пиво “Українське” від Nyva було тим бубликом. Другим пивом стає Віденський Лагер. Ані у смаку, ані в ароматі ніяких (кислих) присмаків немає, тому роблю висновок, що пиво “Українське” вже було, м’яко кажучи, зіпсованим.

Віденський Лагер від Nyva

В ароматі віденського лагеру від Nyva відчувається легкий, солодовий, солодкий присмак. Трохи трав’янистого присмаку. Аромат не поганий, але надаль тримається не довго, приблизно через хвилину аромат майже зовсім зникає. Треба пиво взбовтати, щоб знову відчути аромат.

Піна виглядає добре. Мала легкий жовтий відтінок. Тримається довго. Тіло насиченого жовтого, може навіть, легко коричневого, колоьору.

У смаку пива “Віденський Лагер” від Nyva відчувається дві складові. Це солодкий та гіркий присмаки. Все би добре, але вони йдуть як би окремо один від одного. У післясмаку залишається тільки солодкий смак. Солодкий же смак, трохи нагадує карамель, але “брудну”. Хліба, про який пишуть усі дегустатори, я тут не знайшов. Короче не погано, не Відень, але так…. норм.

Усі мої дегустаціх від NYVA Brewery можна побачити тут. А на офіційній сторінці у ФБ можна слідкувати за життям броварні.