Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Веселий боб від Mad Brew

Untappd info

Spiced / Herbed Beer

Mad Brew

My rating 3.5

Global raiting 3.41

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    6.5%

  • Плотность

    15%

  • Стиль

    Spiced / Herbed Beer

  • Цена

    2.59 y.e. за 0.33

Продовжую дегустувати українське пиво. Сьогодні буде цікаве пиво “Веселий боб” від Mad Brew. Хоча у складі коноплі нема, проте на іншій стороні етикетці написано “… ель з конополь…”. А ще написано, що це перше пиво свого роду, і що аналогів в Україні поки що нема. Треба пробувати.

Веселий боб від Mad Brew

Перше, відкривайте обережно, піни буде багато. Хоча у самому бокалі вона тримається не довго. Пів хвилинки і від неї залишається невеличке кільце по краю бокала. Тіло золотистого кольору, каламутне.

В ароматі немає нічого такого, щоб відрізняло його від всіх інших. На початку є добрий, стійкий смак хмелю. Дещо схожий на табачний присмак. А якщо дати пиву постояти, то з ним на рівень виходить солодкий смак. Все.

Спершу у смаку пива “Веселий боб” від Mad Brew є приємний, легкий, солодкий присмак. Потім, ближче до середини ковтка, до нього приєднується терпкий, гіркий присмак. Нехай буде якраз від коноплі, але ці два смаки йдуть якось окремо один від одного. Нічого, але я чекав від цого пива чогось більшого.

А я нагадую, що усі мої дегустації від пивоварні можна подивитися тут. А от а ні офіційного сайту, а ні хочаб сторінку у ФБ у них нема. Тому залишу посилання на магазин, де їх пиво можна купити.