Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Біла Чайка від Відьмак Brewery

Untappd info

Belgian Tripel

Відьмак Brewery

My rating 3.5

Global raiting 3.66

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    9.0%

  • Горечь

    20

  • Плотность

    17.5%

  • Стиль

    Belgian Tripel

  • Цена

    3.97 y.e. за 0.33

Сьогодні переді мною пиво Біла Чайка від Відьмак Brewery. Що саме цікаве, якщо я не помиляюся, це перше домашнє пиво у стилі Belgian Tripel. Круто. Склад: солод, вода, хміль, дріжджі, мед. Просто до інформації – вказуйте ще який саме мед використовували.

Біла Чайка від Відьмак Brewery

Чесно кажучи у мене зараз невеличка нежить, тому аромат для мене був якийсь слабенький. Хоча на кухні у мене є більш насичені аромати (я перевірив :)), тому можу сказати, що аромат у пива не самий сильний. Трохи гіркоти, і ще меньше кисло-солодкого присмаку.

Піна мала середнбо/крпнозернисту основу, з світло-жовтим відтінком. Але тримається не довго. Секунд 10 і від неї нічого не залишається. Тіло насиченого жовтого кольору, каламутне.

Незвичний смак. Спочатку йде кислий, вишнево-сливовий присмак, далі додається трішки карамелі. А десь з середини пробивається алкоголь. І якщо б алкоголь з фруктоми були більш рівними, було б супер. Вони йде якось на різних рівнях. І алкоголь йде вище. Якщо дати пиву постояти,а потім знову зробити ковток, то у смаку починає домінувати присмак горіхів. Може десь не свіжих горіхів.

А я нагадую, що усі мої дегустації від Відьмак Brewery можна побачити тут. А як зв’язатися з пивоваром я не знаю. Я не знайшов ані офіційній сторінки, ані хочаб посилання на соц мережі. Тому залишу тут посилання на untappd.