Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Бурштин від Beerland

Untappd info

Lager - Amber / Red

Beerland

My rating 3.25

Global raiting 3.27

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.9%

  • Горечь

    22

  • Стиль

    Lager - Amber / Red

  • Цена

    2.13 y.e. за 1 літр

Презентували мені сьогодні дві пляшечки пива – Бурштин і Медове від Beerland. Дякую Олександр. Це пиво з Вишгорода Київської області. Інформації по пиву, як і про саму броварню, якось мало, тому гоу дегустувати. Сьогодні буде перше пиво Бурштин. Із untappd знаю, що це Lager – Amber / Red.

Бурштин від Beerland

В ароматі відчувається стриманий гіркий присмак, трохи солодкого смаку. І десь на задньому плані, щось накшталт, горіха. Чим довше пиво стоїть у бокалі, ти більше солодкого присмаку пробивається на перше місце. Ну і досить важливо – аромат стійкий.

Піни майже не було. Тримається невеличким кільцем по краю бокала. А через пів хвилини від неї майже нічого не залишається. Тіло коричневого кольору, злегка каламутне.

На смак, пиво Бурштин від Beerland, ну прям дуже солодке. Дуже схоже, як я робив чай з цукром у дитинстві :). Гіркоти від хмелю, майже не відчувається. Єдиний гіркий присмак, котрий тут є – це гіркота від пересмаженного насіння. Десь у післясмаку солодкий присмак стає схожий на карамельку. Як на мене пиво вийшло не поганим, але можна і краще.

Усі мої дегустації від броварні Beerland можна подивитися тут. Ну і так як сторінок у соц мережах нема, так само як і офіційного сайту, тому залишу тут посилання на untappd.