Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Бережанське Молочний Cтаут

Untappd info

Stout - Milk / Sweet

СтеПАБ

My rating 3.25

Global raiting 0.00

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.1%

  • Плотность

    12%

  • Стиль

    Stout - Milk / Sweet

Десь місяць тому, я їздив у Карпати. Дорога з Києва довга, лежить через багато міст. Проїзджаючи повз міста Бережани (до речі гарне місто), я ще подумав знайома назва. І вже потім я згадав, що там є броварні СтеПАБ. І от цього разу, я заїхав до фірмової точки. Взяв пива. Майже все пиво я пив, але знайшов одне котре не пив – Бережанське Молочний Cтаут.

Бережанське Молочний Cтаут

В ароматі, на перший ніс, присутній легкий кавовий присмак, з таким самим легким присмаком шоколаду. Якщо дати пиву постояти, то додається ще лакричний присмак. І чим довше пиво стоїть у бокалі, тим більше саме лакриці виходить на перший план.

Піна мала середньозернисту основу. Тримається довго. Має коричневий відтінок. Тіло насиченого чорного відтінку. А якщо подивитися на світло, є трохи червоного відтінку.

Смак дещо не сбалансований. В основі Бережанське Молочний Cтаут лежить, знову ж таки, легкий солодкий присмак, але десь з середини додається гіркий кавовий смак. Він йдесь окремою хвилею. Десь на прикинці додається трохи кислого присмаку. На мій погляд дещо не в стилі, але не погано.

А я нагадую, що усі мої дегустації від СтеПАБ можна побачити тут. А на офіційній сторінці чи у ФБ можна слідкувати за життям броварні.