Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

База від Comma Brew

Untappd info

Barleywine - English

Comma Brew

My rating 3.5

Global raiting 3.73

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    8.6%

  • Горечь

    60

  • Плотность

    21%

  • Стиль

    Barleywine - English

Другим пивом буде “База” від “Comma Brew”. Цікаво, що це перший домашній Barleywine і, взагалі, всього лише шостий за 1669 сортів, що я сробував на данну хвилину. Чомусь в Україні такий стиль не непопулярний.

База від Comma Brew

Цікавий показник, моя Оля, коли вдихає спиртовмісні продукти, відразу чхає. Так і тут коли вона спробувала на ніс, відразу стала чхати. На мій погляд, так, тут є присмак акоголю, але ще є фруктова складова, потипу сливи. Якщо дати пиву постояти, то на перше місце пробивається терпкий присмак кісточки. Ну і сухофрути якщо і є, то десь далеко.

Шапка слабенька. Тримається не довго. А через хвилину від неї зовсім нічого не залишається. Тіло каламутне. Коричнево-червоного відтінку.

Для мене, напевно, пиво База від Comma Brew ділиться на дві части – це фруктова складова і алкоголь. Але є ще одне – у саму кінці ковтка, “фрукти” різко втрачаються свою силу, а на їх місце виходить косточково-пустоватий присмак. А от у післясмаку алкоголь пряи пре.

А я нагадую, що усі мої дегустації від пивоварні Comma Brew можна подивитися тут. А на офіційній сторінці у ФБ або у інстаграм можна слідкувати за життям пивоварні.