Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Багряне від Ungweiser Brewery

Untappd info

Ungweiser Brewery

My rating 3.25

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.0%

  • Плотность

    11%

  • Цена

    2.71 y.e. за 1 литр

Знайшов я тут, випадково, невеличкий сайт на якому є перелік, може не свіженький, але все ж таки у одному місці, пивоварен Закарапаття. Перейшов по першому посиланню, зробив замовлення, і от сьогодні буде перша пивоварня “Ungweiser Brewery” і їх перше пиво “Багряне”. На untappd цього пива поки що нема, а на офійному сайті є тільки ціна.

Багряне від Ungweiser Brewery

Аромат мені здається слабенький… рівний, солодкий, але слабкий. Щоб відчути аромат треба ніс занурювати до самого пива. Присутній солодкий, карамельний присмак і десь на задньому плані є ще хмільова гірчинка. Ну і все. Хм… а от якщо дати пиву постояти, то віддає смаженним насінням.

Шапка мало великозернисту основу. Білий колір. Тримається… ну як тримається, її майже не було. Тіло каламутне, насиченного темно-жовтого кольору.

Смак пива Багряне від Ungweiser Brewery десь у своїй мірі повторює аромат. Тут також є солодкий, карамельний присмак. Десь в середені присинається невеличкий гіркий присмак. Але всього цього замало. У цьому пиві нема насиченності. Смак є, але його мало.

А я нагадую, що усі мої дегустації від пивоварні “Ungweiser Brewery”, можна подивитися тут. А на офіційній сторінці або сторінці у ФБ можна слідкувати за життям пивоварні.