Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Баварське Легке Світле №11

Untappd info

Lager - Pale

Нова Баварія

My rating 2.5

Global raiting 2.66

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.0%

  • Стиль

    Lager - Pale

  • Штрихкод

    4820026960043

  • Цена

    1.50 y.e. за 1.5 литра

Переді мною третє пиво від пивзаводу Нова Баварія з Харкова – Баварське Легке Світле №11. Колись лінійку цієї броварні можна було знайти у склі, але зараз вони л’ють лише у ПЕТ. Тому переді мною цілих півтора літри :). Це світлий лагер з 4% алкоголю. Склад: вода, солод, хміль.

Баварське Легке Світле №11

На перший ніс в ароматі багато хліба. Зовсім трохи не дотягує до корки чорного хліба. Смачно. Але якщо дати пиву постояти, то аромат перетворюється на аромат звичайного тіста. Короче кажучи, в ароматі присутні дріжджі.

А от піна була доволі не поганою. Мала білий колір, середньозернисту основу. Тримається довго, а ще й трішки залишається навіть на стінках бокалу. Тіло чисте, золотистого відтінку.

Перший ковток пива “Баварське Легке Світле №11” був легким, солодким та сбалансованим. Але чим більше роблю ковтків тим більше смак стає бруднішим. Більше гірким та незбалансованим. Десь наприкинці ковтка додається ще й кіслинка, котра аж ніяк не додається “смаку” цьому пиву.

А я нагадаю, що усі мої дегустації від броварні “Нова Баварія” можна подивитися тут. А на офіційному сайті можна слідкувати за життям броварні.