Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Англійський Ель від Remeslo Brewery

Untappd info

Brown Ale - English

Remeslo Brewery

My rating 3.5

Global raiting 3.52

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    6.7%

  • Горечь

    15

  • Плотность

    20%

  • Стиль

    Brown Ale - English

  • Цена

    1.90 y.e. за 1 литр

Під час війни багато точок з продажу розливного пива у Харкові зачинилися. Але кожного разу, коли їду до Харкова, я заходжу до Remeslo Brewery. Під час війни точок розкривати не буду. Там завжди є пиво і хороший продавець. І от сьогодні я буду дегустувати їх вже 10 (!!!) пиво “Англійський Ель”.

Англійський Ель від Remeslo Brewery

Почну як завжди з аромата. На перший ніс було дві складові, які утворювали непогану комбінацію – це карамелька і дубовий присмак. Якщо дати пиву постояти, то дубовий присмак відходить, а на його місце виходить алкоголь. Але теж непогано. До речі, якщо набрати повні легені аромату можно відчути прикольний табачний присмак.

Піна мала середньо/дрібнозернисту основу. Карамельний відтінок. Але тримаєтсья не довго – пів хвилинки і від неї залишається тільки невеличке кільце по краю бокала. Тіло коричньового кольору за червоним відтінком. Прозоре.

А от у смаку пива “Англійський Ель” відразу відчувається алкоголь. Так тут також є приємний карамельний присмак, але алкоголь, також добре відчувається. І ще одне, мені мабуть здається, але тут є ще присмак красок. А це вже дефект. Ще, на всьому протяжі ковтка, доволі багато солодкого, карамельного присмаку. Хочется більш строго смаку.

Ну а я нагадую, що усі мої дегустації від броварні Remeslo Brewery можна подивитися тут. Ну і тому що хлопці перестали вести останній засіб зв’язку у вигляді ФБ, ось посилання хоча б на untappd.