Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Американський Світлий Ель

Untappd info

Pale Ale - American

Luchan Brewery

My rating 3.25

Global raiting 3.32

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.8%

  • Горечь

    30

  • Плотность

    12%

  • Стиль

    Pale Ale - American

  • Цена

    2.26 y.e. за 1 літр

Продовжую дегустувати пиво від Luchan Brewery. Ще одне пиво на сьогоднішній вечір – Американський Світлий Ель. І ще раз хочу наголосити – якщо б пиво називалося якось локально, щоб відзначити Волинські пам’ятки, було б супер. А так ця назва просто губиться серед інших APA. Добре, то таке. Гоу дегустувати.

Американський Світлий Ель

Коли наливав пиво у бокал, то відразу був відчутний фруктовий присмак. Чи то персик, чи манго, чи ще щось. Але згодом зрозумів, в ароматі просто присмак дитячого фруктового пюре. І є ще один момент – сам по собі аромат смачний та солодкий, але в якийсь момент, пробивається смак якогось не стиглого фрукта.

Також треба відзначити, що пиво купував на розлив за 400 км від самої броварні, і піни було дуже багато. І найголовне – тримається довго, а коли сходить, то ще залишається на стінках бокалу. Тіло має золотистий відтінок, каламутне.

Ну і смак. Як на мене, аромат і смак пива “Американський Світлий Ель” від Luchan Brewery сильно разняться. Смак меньш насичений, більш гіркий. Я би навіть сказав, що у смаку після декількох ковтків залишається лише смак хмелю. А у післясмаку пробивається слабкий кислий присмак. На мій погляд, цьому пиву треба більше рівності і буде добре.

А я нагадую, що усі мої дегустації від Luchan Brewery можна подивитися тут. А на офіційній сторінці чи у ФБ можна слідкувати за життям броварні.