Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Шо с Е@#лом

Untappd info

Sour - Traditional Gose

Comma Brew

My rating 4.5

Global raiting 4.04

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.0%

  • Горечь

    5

  • Плотность

    34%

  • Стиль

    Sour - Traditional Gose

  • Цена

    2.11 y.e. за 0.33

Я вже декілька разів писав, що пиво у стилі Gose просто не люблю. Але коли побачив пиво з назвою “Шо с Е@#лом” треба було брати. Як написано на untappd в описі до цього пива “Кисле як ї@#ло окупанта” :).

Шо с Е@#лом

В ароматі на перший ніс відчувається присмак лайму. Або якогось лимонаду. Якщо дати пиву постояти, то до лайму додається щось солодке. Цікаво, аромат нагадав мені, коли наріжеш лимон скібочками, засипиш цукром. Потім все це постоїть 2 дні і на другий день аромат саме такий.

Шапка на 5. Тримається довго. Має дрібнозернисту основу, білий колір. Колір тіла – це щось середнє між лимонно-ананасовим кольором та жовтим відтінком.

У смаку, на мій погляд, домінує кислий смак (як не дивно :)). Шоб ви розуміли наскількі кисло – на перший ковток у мене стало зводити щелепу. Далі за кислотою, десь далеко позаду, йде трохи цукрової насолоди та зовсім трошки гіркоти. Десь наприкинці ковтка, є трошки терпкого присмаку. Як на мене, вийшло доволі не погано, а ті хто любить Gose мають купити пиво “Шо с Е@#лом”.

А я нагадую, що усі мої дегустації від пивоварні Comma Brew можна подивитися тут. А на офіційній сторінці у ФБ або у інстаграм можна слідкувати за життям пивоварні.