Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Темний Ель від El’var

Untappd info

Stout - Other

El’var

My rating 3.25

Global raiting 3.39

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.5%

  • Горечь

    25

  • Плотность

    15%

  • Стиль

    Stout - Other

  • Цена

    1.50 y.e. за 0.33

Сьогодні у мене, як завжди, буде дві дегустації сорту. І першим буде Темний Ель від El’var. Якщо ви зможете знайти описання пива на ФБ ось вам посилання на офіційну сторінку у ФБ. Оцінка на untappd на момент написання статті 3.4. Складу на етикетці нема, тому гоу дегустувати.

Темний Ель від El’var

В ароматі відчувається кислий присмак. Щось середнє між кислим присмаком кави, і просто зіпсованим пивом. Якщо дати пиву постояти, то аромат став нагадувати просто холодну каву. Ну добре.

Шапка має середньо/дрібнозернисту основу. Сіро-коричневий відтінок. Тримається близько хвилини, після чого залишається невеличким кільцем по краю бокала.

У смаку пива Темний Ель від El’var також є отой кислий присмак кави з зіпсованим пивом. Не можу сказати, що воно стояло у мене в холодному (холодильнику) місці, але точно в прохолодному та затемненому. Терміну придатності на етикетці немає. А ще кислий присмак нагадує, нестиглий апельсин. І ще наприкинці є терпко-гіркий присмак. Ну, чесно кажучи, таке. Пиво на один раз.

А я нагадую, що усі мої дегустації від броварні El’var можна подивитися тут. А на офіційній сторінці у ФБ можна слідкувати за життям броварні.