Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Ресторан-пивоварня Бартік

Сьогодні ж ми відвідали ресторан-пивоварня Бартік. Це було близько четвертої дня, але як на мене, людей у закладі майже не було. Сама броварня розташовується на першому поверсі готелю. Є зручне місце для паркування та декілька столиків на вулиці. Сьогодні був дощ, тому ми вирішили зайти всередену. І тут відразу відчувається, що ти у пабі – грає рок (хоча у приміщенні були діти), на стінах висять телевізори для просмотру, наприклад футболу, а на кранах до 10 (хоча офіціянт сказав що є 14) сортів пива.

У закладі можна поїсти. В меню є борщ з копченним салом за 195 грн (5.28 y.e.) або курячий бульон з локшиною за 135 грн (3.65 y.e.). Також є м’ясо, рис з овочами і навіть пельмені :). Честно кажучі, я не брав їжу, бо поїв вже в іншому місці. Повертаючись до пива, я взяв собі сет з 6 видів пива. Мені розповіли в якому порядку треба їх пити, щоб відчути смаки. На мій погляд, усе пиво було не поганим, окрім одного – brown ale. На мій погляд, смак був, як просто зіпсоване пиво.

На літо 23 року, на екскурсію було не попасти. Честно кажучи, чому саме – я не зрозумів, але саме так мені відповів офіціянт. До речі, ЦКТ стоят напівпідвальному приміщенні. Їх видно через скляний пол. Розливають сет у зручні 100мл скляні бокали, але придбати їх не можна. Як мені сказали, їх залишилось мало.

Як на мене, це хорошо місце, з хорошими офіціянами та не поганим пивом. Зайдіть до ресторан-пивоварня Бартік і зкуштуйте пиво. А якщо замовити, окрім пива, щось поїсти – напешіть мені, як вам кухня.

А я нагадую, що усі мої дегустації від броварні “Пивоварня Бартік” можна подивитися тут. А на офіційній сторінці чи сторінці у ФБ можна слідкувати за життям броварні.