Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Пиво на 100000

Untappd info

Lager - Japanese Rice

Кутовий

My rating 3.5

Global raiting 3.72

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.2%

  • Горечь

    22

  • Плотность

    11.3%

  • Стиль

    Lager - Japanese Rice

  • Цена

    2.71 y.e. за 0.33

Так, переді мною ще одне пиво яке заверене до 100000 орка який удобрює нашу землю. Зустрічаємо “Пиво на 100000” від паб Кутовий, який вони зварили в колаборації з Rodbrau. А історія така – пару тижнів тому, мені на очі попався пост у ФБ, що є такий бар, що вони зварили пиво, а найголовніше, що весь приботок з продажу йде у ЗСУ. Треба було брати.

Пиво на 100000

В ароматі є щось терпке, щось кисле, та трохи гіркого присмаку. Десь на задньому плані, якщо дати постояти, проскакує солодкий присмак. Але треба відзначити, що аромат стійкий.

Піна була слабенькою, мала крупнозернисту основу, білий колір. Тримається всього пару секунд. Потім від неї зовсім нічого не залишається. Тіло світло-золотистого відтінку, злегка каламутне.

У смаку “Пиво на 100000” майже відсутній гіркий присмак. Сам смак можна поділити на дві частини. У першій, доволі слабкий, але рівний смак. Дещо схожий на квас, щось таке. Але у другій частині, навалює кисло-гіркий присмак. Оцей перепад – не добре.

На untappd зазаначено, що це Lager – Japanese Rice. І це перше пиво у цьому стилі що я пробую. Смак мені нагадуює домашній квас. Таке.

Усі мої дегустації від пабу Кутовий можна подивитися тут. А на сторінці у ФБ можна слідкувати, що цікавого відбувається у ньому.