Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Пивна Душа Преміум

Untappd info

Lager - Pale

Луцький пивзавод

My rating 3.0

Global raiting 2.90

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.2%

  • Плотность

    13%

  • Стиль

    Lager - Pale

  • Штрихкод

    4820195890431

  • Цена

    0.82 y.e. за 0.5

Другим пивом на сьогодні буде “Пивна Душа Преміум” від Луцього пивзавода. Це вже сьомий представник пивоварні. Якщо бажаєте почитати, як пресдтавляють своє пиво самі пивовари гоу на офіційну сторінку, а дегустувати. Склад: вода, солод пивоварний ячмінний світлий, крупа рисова, хміль. А от на офіційному сайті крупа рисова не зазначена як складова.

Пивна Душа Преміум

Як це не дивно (моя середня оцінка цієї пивоварні всього 2.79), але аромат тут доволі неплохий. Є непогана комбінація солоду і хмеля, може дещо солодкувате. Я би навіть сказав карамельне. Аромат стійкий, але чим довше пиво стоїть у бокалі, тим менше стає хмелю.

Піна також доволі непогана. Має сереньозернисту основу, білий колір. Тримається з пів хвилинки, а може і довше. Тіло золотистого кольору, чисте.

У смаку “Пивна Душа Преміум” відразу відчувається багато солодкого присмаку. Гірчинки нема. А у післясмаку дещо проявляється кисловатий присмак. Але є тут ще один присмак, которий заважає – терпкий і трав’янистий. Дуже дивний смак. Пиво на трієчку.

А я нагадую, що всі мої дегустації від Луцького пивзаводу можна подивитися тут. А на офіційному сайті або сторінці у ФБ можна стежити за життям броварні.