Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Монастирський Ель від Серьогіна Броварня

Untappd info

Belgian Dubbel

Серьогіна Броварня

My rating 3.0

Global raiting 0.00

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.5%

  • Горечь

    25

  • Стиль

    Belgian Dubbel

  • Цена

    2.13 y.e. за 1 літр

Тут така справа, наступає такий момент, коли в Україні, не залишається броварен, пиво яких, я не пробував. Тому я зайшов у ФБ і у пошуку набрав слово “броварня”. І одним з результатів пошуку, була броварня “Серьогіна Броварня”. Я замовив і от сьогодні буду пити його пиво “Монастирський Ель”.

Монастирський Ель від Серьогіна Броварня

Чесно кажучи, дуже дивний аромат. Спочатку, були вже досить перебродивші фрукти, які засунули ще на деякий час у сарай. Потім аромат став нагадувати мені якісь ліки. І от зараз, мені здається що в ароматі лежить щось накшталт анісу. Хм, зараз мені здається, щось схоже на лакрицю.

Хоча у пляшці піни було багато, і тримається вона добре і навіть залишається на стінках, у бокалі ж її майже немає. Тримається всього пару секунд. Тіло жовтого кольору, каламутне.

У смаку спочатку йде кислуватий присмак, котрий майже відразу затмарюється різким гірким присмаком. Скільки роблю ковтків, все більше смак нагадує мені ліки. Карбонізації немає. На мій погляд “Монастирський Ель” від Серьогіна Броварня не збалансовані ані у смаку, ані в ароматі.

Усі мої дегустації від “Серьогіна Броварня” можна подивитися тут. А на офіційній сторінці у ФБ можна слідкувати за життям броварні.