Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Медове Темне від Beerland

Untappd info

Honey Beer

Beerland

My rating 3.0

Global raiting 3.35

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.6%

  • Стиль

    Honey Beer

  • Цена

    2.13 y.e. за 1літр

Почну сьогодні з пива Медове Темне від Beerland. Як я вже казав у броварні немає свого сайту чи хоча б сторінку у соц сережах. Тому дізнатися як самі броварі представляють своє пиво – не можна. Тому гоу дегустувати.

Медове Темне від Beerland

На першій ніс в ароматі немає присмаку меду. Я би сказав він тут якийсь “смолянистий”. Напевно, якщо прискиплюватись, то згодом в ароматі можна, знайти аромат меду. Але тут більше просто гіркий, дещо солодкий смак. Як би не назвали пиво Медове, я би не дізнався, що тут мед. А ще згодом, залишається тільки легкий солодкий смак.

Піна мала середньозернисту основу, жовто-коричневий відтінок. Тримається пару секунд, а через 10, від неї нічого не залишається. Тіло чорного кольору, але якщо подивитися на світло, то присутній червоний відтінок.

З першого ковтка відчувається насичений солодкий смак. Я би не сказав, що це присмак меду, це просто цукор. Десь на прикинці ковтка навіть пробивається кавовий присмак. В підсумку, пиво Медове Темне від Beerland не погано, але у стиль не влучили.

Ну а я нагадую, що усі мої дегустації від броварні Beerland можна подивитися тут. Ну і так як сторінок у соц мережах нема, так само як і офіційного сайту, тому залишу тут посилання на untappd.