Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Дніпровське золотисте пиво

Untappd info

Lager - Pale

Черкаське Пиво

My rating 3.0

Global raiting 2.87

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.0%

  • Плотность

    11%

  • Стиль

    Lager - Pale

  • Штрихкод

    4820137826733

  • Цена

    0.71 y.e. за 0.5

Сьогодні буду пити пиво “Дніпровське золотисте пиво”. Перед тим як дегустувати, треба відмітити, що на етикетці написано, що виробник “ФОП Гладкий А.Г.”. Але от у ФБ я знайшов, що саме “Черкаське Пиво” відновило свою работу. Напевно, правильно треба писати ФОП, але мені хочется саме “Черкаське Пиво” :). Добре, то таке. Склад: вода, солод, хміль.

Дніпровське золотисте пиво

В ароматі чіткий, смачний, рівний солодовий смак. Але десь на задньому плані, є гірко-терпкий присмак. Згодом, він відходить і залишається тільки солодкий присмак. А ще згодом і він тухне.

Піна мала середньозернисту основу, білий колір. Тримається може секунд 10, не більше. Потім від неї нічого не залишається. Тіло дещо каламутне, та має світло-жовтий відтінок. Нагадує біле вино.

На всьому протязі ковтка у смаку “Дніпровське золотисте пиво” присутній терпкий присмак. Далі за ним солодовий присмак. Але, чисто для мене, складається таке враження, що пиво не набирає усю свою силу у смаку.

Усі мої дегустації від “Черкаське Пиво” можна побачити тут. А так як поки а ні ФБ, а ні офіційної сторінки нема, залишу тут посилання на untappd.