Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Галицьке від KHORYV brewery

Untappd info

IPA - American

KHORYV brewery

My rating 3.5

Global raiting 3.64

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.7%

  • Горечь

    22

  • Плотность

    13%

  • Стиль

    IPA - American

  • Цена

    3.28 y.e. за 0.33

Поки йде голосування на Євробачінні, вирішив продегустувати пиво Галицьке від KHORYV brewery. Його також я купив на фестивалі домашників у Контейнері. Я вже не пам’ятаю, розповідав мені пивовар про це пиво щось чи ні, тому гоу дегустувати.

Галицьке від KHORYV brewery

Ну по-перше, коли будете відкривати, то відкривайте обережно, пиво трохи йде верхом. А тепер аромат. На перший ніс в ароматі смачний гірко-солодкий присмак. Пиво трохи постояло і гіркота стала більше проявлятися, і сюди ж додалося більше кислого присмаку. Але пиво постояло ще трохи і аромат наповнився квітковими ароматами. Короче кажучи, аромат вогонь.

Піна мала крутий вигляд – дрібнозернисту основу, білий колір і тримається супер довго. Тіло нагадує мені персиковий домашній сік.

А от смак пива Галицьке від KHORYV brewery виявився не таким насиченим як аромат. Тут більше проявляє собе гіркий присмак. А от фруктова частина, таке враження, що просто не може вийти на свій максимум. І є ще, на мій погляд, тут добре відчувається алкоголь, який ще більше відчувається у післясмаку. За підсумком, получилося добре, але я би, допрацював.

А я нагадую, що усі мої дегустації від пивоварні “KHORYV brewery” можна подивитися тут. А от офіційного сайта чи сторінки у ФБ нема, тому залишу тут посилання на инсту.