Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Слава Україні! Слава ЗСУ

Вепр Лютий Медова Вишня

Оболонь /

Україна / Ukraine

Моя оцінка

(3.75)

Оцінка з untappd

(2.87)

  • Стиль

    Fruit Beer

  • Алкоголь

    8.0%

  • Штрихкод

    4820193036725

  • Ціна

    0.72 y.e. за 0.5 л

І знову переді мною пиво від Оболоні. Це вже 55 сорт пива цієї броварні. За стільки сортів, це перше пиво у стилі “Fruit Beer”. Я багато чув за це пиво, не самі добрі слова, але була зроблена така реклама, що і мені захотілося спробувати :).

Вепр Лютий Медова Вишня

На перший ніс – це просто вишневий компот. Круто. Якщо тут і справді 8.0% алкоголю, то вони ніяк не відчуваються. Я приємно здивований. Якщо що, я потім подивлюся на склад. Якщо дати пиву постояти, то аромат помітно згасає, але до нього додається присмак кісточки. Що ж – поки що норм.

Взагалі, коли прочитав, що пиво вишнево-медово, думав може не в кольорі піни, то хоча б в кольорі тіла це буде помітно. А тут взагалі звичайне золотисте тіло із білим відтінком піна. До речі, остання тримається секунд 15, після чого від неї залишається невеличкі острівки.

Смак пива “Вепр Лютий Медова Вишня” також нагадує вишневий компот. Тільки цього разу, він доповнюється алкогольним присмаком. Ну і так, як у смаку більше нічого немає, треба зазначити, що присмак вишні тут свіжої та стиглої. Блін, а мені сподобалось, якщо я був би фанатом вишні або черешні, я би піщав.

А я нагадую, що всі мої дегустації від броварні “Оболонь” можна побачити тут. А на офіційному сайті або сторінці у ФБ можна стежити за життям броварні.